22 Mayıs 2014 Perşembe

Sevda Karaali’nin Çankırıspor’u 2 Ligden Düştü, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi (Çadır)’ı Yıkıldı

Sevda Karaali’ye Bir Kötü Haber Daha


 


Karaali’ye bir kötü haber de ticari işletmesini yaptığı gösteri merkezinden geldi.


 


Sahibi olduğu Çankırıspor Kulübü 2. lige veda eden Sevda Karaali’ye bir kötü haber de ticari işletmesini yaptığı gösteri merkezinden geldi.  Açıldığı günden bu yana tartışmaların odağında olan ve Başkent’in kültür-sanat hayatına büyük katkı sağlayan Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi (Çadır) yıkıldı.


 


İşletmesi Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali tarafından yürütülen ve Ankara’da bugüne kadar binlerce organizasyona ev sahipliği yapan Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi yıkıldı. Çankaya Belediyesi eski belediye başkanları Haydar Yılmaz döneminde temeli atılan Muzaffer Eryılmaz döneminde işletmesi ihaleye verilen Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi, Bülent Tanık döneminde İller Bankası’na satılmıştı.


 


Çankaya Belediyesi ve işletmeci firma arasında uzun süredir devam eden hukuk savaşı arazinin 2013 yılında İller Bankası’na satılmasıyla son buldu. Merkezin yıkılmasıyla ilgili İller Bankası yetkilileri açıklama yapmaktan kaçındı.


 


Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nin yanında bulunan ek binalar 2010 yılında Büyükşehir Belediye Meclisi’nin onaylamış olduğu imar planına göre kaçak duruma düşmüş ve bu binaların bir kısmının yıkım işlemi zaman içinde gerçekleşmişti. Merkez uzun süre yıkıntıların arasında Ankaralılar’a hizmet vermişti. (Sabah)


 


Öte yandan tesisin yıkılmasının ardından, burada bulunan Karaali’ye ait bazı malzemeler Çankırıspor Kulüp binasına getirildi. 


 



 



Sevda Karaali’nin Çankırıspor’u 2 Ligden Düştü, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi (Çadır)’ı Yıkıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder