21 Mayıs 2014 Çarşamba

Özge İle Serdar Evlendiler

Manici Ve Calayır Ailelerinin Mutlu Günleri


 


Engin bir denizin kıyısında, rüzgâra yelken açmış iki kişiyiz diyen Serdar ve Özge çifti hafta sonu yapılan düğün ile yuvalarını birleştirdiler.


 


Şehrimizde sevilip sayılan, Çankırı Belediyesi Su ve Hizmet Birliği Müdürü, Makine Mühendisi Yakup Manici’nin oğlu Serdar Manici, yine ilimizin sevilen nezih ailelerinden Çankırı Devlet Hastanesi sağlık çalışanı memurlarından Mehmet Calayır’ın kızı Özge Calayır ile hafta sonu yapılan düğünle yuvalarını kurdular.


 


18 Mayıs 2014 Pazar günü saat 15:00’de Çankırı Büyük Otelde yapılan Nikah törenine katılım bir hayli yoğundu. Şükriye-Mehmet Calayır çifti kızları Özge, Gülhan-Yakup Manici çifti oğulları Serdar için ellerinden geleni yaparak muhteşem bir düğün yaptılar.


 


Nikâh merasimine Adalet Ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, damat beyin görev yaptığı Kuveyt Türk Katılım Bankası Çankırı şubesi mesai arkadaşları, gelin hanımın görev yaptığı Deniz Bank Çankırı şubesi mesai arkadaşları ile isimlerini ayrı ayrı zikredemediğimiz çok sayıda davetli konuklar katıldı.


 


Nikâh şahitliklerini kız evinden Mehmet Aktaş Bey üstlenirken, damat evinden ise Milletvekili İdris Şahin ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu üstlendi.


 


Genç çiftin nikâhlarını Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç kıydı, evlilik cüzdanını gelin Özge’ye veren Milletvekili İdris Şahin, damat Serdar’a da nasihatlerde bulundu.


 


Nikâh şahidi Milletvekili Şahin genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “İki kişiyle çıktığınız bu yolda kısa sürede büyük bir aileye kavuşursunuz” dileğinde bulundu. Şahin, evlilik cüzdanını, geline vererek,” Evin her şeyini emanet ettiğimiz sevgili gelinimize teslim ediyorum; en iyi şekilde aileye göz kulak olacaktır” dedi.


 


Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’da “Özge ve Serdar kardeşlerimizin mutlu günlerinde buradayız. Nikâh şahitliklerini yaptık. Evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Çivitçioğlu imza töreninden sonra esprili bir şekilde nikâh merasimlerine tanıklık ettik, fakat ne gelin hanımın damat beyin ayağına bastığına, nede damat beyin gelin hanımın ayağına bastığına tanıklık edemedik diye esprileri ile davetlileri güldürdü.


 


Mutluluğunu dostları ile paylaşmanın sevincini yaşadığını ifade eden Gülhan-Yakup Manici çifti “Oğlum Serdar ile gelinimiz Özge’nin hayatlarını birleştirdiği bu günümüze gelerek mutluluğuma ortak olan bütün dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz. Sayın milletvekilimiz ve Ak Parti il başkanı bizi kırmayarak nikâh şahitliği yapıp bizleri onurlandırdılar. Bütün dostlarım, arkadaşlarım ile birlikte mutlu bir gün yaşıyorum. Umarım çocuklarım mutlu bir yaşama merhaba diyerek bir birlerini bugün ki gibi mutlu eder, severler” dedi.


 


Görev icabı Çankırı ilinde ikamet edecek olan genç çift yapılan düğün sonrası kendi yuvalarına gittiler.


 


Çankırı’nın yetiştirdiği gençlerden Serdar, hafta sonu Çankırı’da yapılan düğünle yaşamını Özge ile birleştirdi. Serdar Manici’nin düğünü hep antika araç gereçlerle yapıldı. Komşu ilimiz Çorum’dan getirilen gelin arabası 8 silindirli 1964 model impala Chevrole idi. Nikâhta imza attıkları kalem kuş tüyünden yapılmış kanat kalemdi, mürekkebi de özeldi ve dahası.


 


Damat Serdar’ın dedesi rahmetli Mahir Aydoğdu’nun (Yorgancı Mahir)in göremediği düğünde, Çankırı’nın sayılır esnaflarından olan, İlhan ve Erhan Aydoğdu kardeşler dayılık görevini tam olarak yaptılar. Anneanne Emine Aydoğdu ise sevinç göz yaşlarına hakim olmaya çalıştı. Kız evi de yapılan düğünde görevlerinden geri kalmadı.


 


Amaçları yuva kurmak ve gayeleri mutlu olmak olan Serdar ve Özge çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Manici ve Calayır ailelerini kutlarız.


 



 


Not: Nikah merasimi ile ilgili diğer fotograflar yayına hazırlanıyor, buradan ayrılmayınız.



Özge İle Serdar Evlendiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder