15 Mayıs 2014 Perşembe

Her Gün Anneler Günüdür Aslında!

Her gün Anneler günüdür aslında. Bugün erken saatlerde düştük, yine yollara…Bu gün farklı bir gün.Hemşerilerimle dualarda buluşup, Rabbimden rahmetini bahşetmesini talep edeceğiz.Ama bu gün “Anneler günü” .Onların rızalarını alarak çıkıyoruz yollara. Hayatın zorlukları içinde kendinden vaz geçerek karşılıksız bir sevgiyle evladını seven, evladını terbiye eden, örf ve adetleri ile vatanını, milletini ve bayrağını sevmeyi, korumayı ve yaşatmayı öğreten, ahlaklı yaşantısıyla örnek alınan, ayakları altına cennet serilesi annelerimizin; şehit analarımızın o sevgi, saygı ve muhabbet içinde bu özel günlerini kutluyor, annelerimize ve yeni anne adaylarına sağlık sıhhat ve huzur diliyorum.


 


Her gün Anneler günüdür aslında! Annelerimiz hayatta iken, her gün onun sesini duyun. Her gün mümkünse elini, ayağını öpün. Onun kokusunu içinize çekin. Onu sevindirecek ne var ise yapın…


 


Sonra…Sonra olmadıkların da, resimlerine bakıp iç geçirip ah, vah edersiniz… 
Tüm annelerin, anneler günü kutlu olsun…


 


Diyoruz ki, Anneler günü anısına… Rabbimin rahmetine kavuşan bütün Müslüman Türk analarına, Allah rızası için “El Fatiha” diyerek çıkıyoruz yollara ve dualarda buluşuyoruz.


 


İlk olarak Ayan Köyüne, oradan Yenice Köye ve sonra da Bozkır Köyünde el açıyoruz.


 


Ayağımızın tozu ile Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneğine giderek orada dernek Başkanımız Sayın Yüksel Teke ile hasbıhal edip, şehit analarının ellerini öpüyoruz. Sonra İsmail Özdemir Huzur evine giderek, huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın ellerini öpüyoruz. Karşılaştığımız manzara çok güzel; üniversiteli gençlerimiz ve T.Kamu-Sen heyeti de orda ve onları unutmamış. Bu güzelliğe partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.


 


Hidayet Çelik=>MHP İl Genel Meclisi Üyesi & Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi



Her Gün Anneler Günüdür Aslında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder