14 Mayıs 2014 Çarşamba

Çanfed Başkanı Adem Can Güven Tazeledi

Güven Tazeledi


 


Çankırı Dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurulu seçimi Ankara Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Divan başkanlığına Bağ-Kur Eski Genel Müdürü Eyüp Gümüş seçildi. Kongrede başkanlığa Adem Can, Bayram Polat ve Murat Kaymak aday oldu. Genel kurula giren üç adaydan Bayram Polat konuşması sırasında adaylıktan çekildiği açıkladı.


 


Adem Can konuşmasında geçmiş dönemlerde yapmış olduğu faaliyetleri açıkladı.


 


Konuşmasında Adem Can; “Şükürler olsun Federasyonumuza Altınpark gibi bir nezih yerde iki katlı bir Çankırı evi kazandırdık. Şuanda inşaatı devam ediyor. İnşallah orası Ramazan ayına yetişecek ve iftar yemeğimizi hep birlikte orada yiyeceğiz.


 


Keçiören’de federasyonumuza halı sahası, içerisinde 120 metre kare yaren evi olan bir spor merkezi kazandırdık. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından ihalesi yapılıyor sözleşmeleri imzalandı. Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Çankırılılara yakışan bir yaren evinin Çankırılılara teslim edileceğini söyledi. Mamak’ta sivil toplum merkezinde Çankırılılara bir mekân verildi.  Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.


 


Ankara’da ilk kez Çankırı günleri yapmakta bizlere nasip oldu.” dedi.


 


Daha sonra yapılan seçimde Adem Can 400 oy alırken Murat Kaymak 18 oy aldı. Adem Can büyük bir farkla tekrar güven tazeledi.


 


Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Adem Can, Abdurrahman Karabudak, Arif Yıldırım, Dursun Göğüsdere, Fatih Tezcan, Hikmet Altuntop, Hüseyin Yaslıtaş, İsmail Ezberci, Mehmet Ayhan, Mehmet Cankurtaran, Mehmet Gündoğmuş, Mustafa Orman, Nermin Aydınlı, Nevzat Fındık, Niyazi Hüsrev İlkbahar, Nurettin Doğan, Okan Çoban, Ömer Faruk Erdem, Recep Ünal, Şaban Gürbüz, Şerafettin Çakır, Uğur Kulaksız, Vahit Oğuz, Yaşar Kurtyemez, Yunus Yarımkaya


 


Denetim Kurulu: Durhan Pınarcı, Hikmet Yıldız, Selahattin Özcan, Mehmet Cankurtaran, Veysel Kapukaya


 


Disiplin Kurulu: Enver Pehlivanoğlu, Osman Çiçek, Ömer Çelik, Ramazan Akbaş, Tevfik Kayhan



Çanfed Başkanı Adem Can Güven Tazeledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder