30 Mayıs 2014 Cuma

Oh Be Nihayet Çankırı Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Veriyor

Çankırı Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Veriyor


 


Kaldırımlar Temizleniyor


 


Çankırı Belediyesi şehir içerisindeki kaldırımların esnaflar tarafından gelişi güzel kullanılmasını engellemek amacıyla başlattığı çalışmaları sürdürüyor.


 


Özellikle yaya kaldırımlarına esnaflar tarafından teşhir amaçlı konulan malzemeler Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılıyor.


 


Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, şehir içerisinde kaldırımların işgalinin hem görsellik, hem de yayaların kullanımı açısından hoş bir görüntü olmadığını belirterek “Vatandaşlarımızdan da bu konuda çok şikâyetler alıyorduk. Gerek bireysel olarak gerekse internet ortamında yapılan şikâyetleri dikkate aldık. Ekiplerimize gerekli talimatları vererek belediyeye ait kaldırımları temizliğe başladık. Kaldırımların durumuna göre 60–70 cm kullanıma izin veriyoruz. Daha fazla kullanıma kesinlikle izin verilmeyecek. Bu konuda esnaflarımızın da desteğini bekliyoruz. Bu şehir hepimizin hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.


 


Apartmanların çekme mesafesinde kalan alanlara müdahalelerinin söz konusu olmadığını belirten Başkan Yardımcısı Boz “Bu alanların kullanımı bina sahiplerine aittir.


 


Biz yayalarımızın kaldırımları rahat kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri aldık. Uygulamayı taviz vermeden sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.


 


ww.haberci18.com Ve Onun Değerli Sahibi Mustafa Çelik Gündem Yaratmaya Devam Ediyor!


 


13 Mayıs 2014 Engelliler haftasında ilimizde kanayan bir yaraya daha neşter vurup, yetkili, yetkisiz, sorumlu, sorumsuzları www.haberci18.com internet medyası olarak göreve davet etmiştik.


 


Adalet, Herkes İçin Eşit Uygulanırsa Adalet Olur!.. Artık Ayıp Oluyor Ama. Bu Yollara Değer Verilmeli, İlgilenilmeli diyerek özel haberimizle gündem yaratmıştık. Ciddi Çözüm Bekleyen Sorunlara Karşı Duyarlı Ve Çok Daha Hassas Olmaya çalışan Çankırı Belediyesini kutluyoruz, eğer hep böyle devam ederse.


 


İlimiz Çankırı’da Emniyet Müdürlüğü Tasfiyemi Edildi Diye Sorsam Ayıpmı Olur Acaba?


 


Umarım bu haber başlığına İl Emniyet Müdürü ve diğer Emniyet çalışanları kızmaz… Kızmaya da hakları yok. Çünkü kendileri de rahatsız bu konudan.


 


Uygunsuz park eden polis bile olsa, basın temsilci şahsım Mustafa Çelik dahi olsa yansın kardeşim! Bu özel haberimize, bize öcü gözüyle bakanlar olacaktır. Varsın olsunlar. Bu haberimizden rahatsız olanlar bir gün gelecek bizimle dost olacaklardır, şahsımıza teşekkür edeceklerdir…


 


Park ihlali yapan hiç kimseye taviz verilmesin benisemde… Haydi, İl Emniyet Müdürüm Cengiz Öztürk Bey bir hamlede senden bekliyoruz.


 



 



 



 



 



 



 



 


 



Oh Be Nihayet Çankırı Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Veriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder