27 Mayıs 2014 Salı

Berrak Makarna İlk 1000’de..

2013 yılının İlk 1000 İhracatçı Çalışması, Ceylan Otel İstanbul’da ekonomi basınının da katılımıyla TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından kamuoyuna açıklandı.


 


Türkiye ihracatının çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi, 2002 yılından bu yana her yıl Türkiye’nin ihracat performansı açısından İlk Beş Yüz ve İkinci Beş Yüz firmasını kamuoyuna açıklamaktadır.


 


Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından, bu araştırma ile İhracatçı İlk 1000 firmanın sektör ve ülke bazlı ihracatı, sermaye dağılımları, iç satış, kârlılık, insan kaynağı, yatırım, pazarlama ve kapasite kullanımı vb. birçok konuda ihracat performans araştırmasını ve Türkiye’nin en fazla ihracat yapan firmalarının yanı sıra, Türkiye’nin en fazla ihracat yapan illerinin lider ihracatçı firmaları ile sektörlerin en fazla ihracat yapan firmaları belirlemesini yaparak İlimiz merkezinde faaliyetini sürdüren Unmak Gıda Tar. Hayv. Ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama İthalat İhracat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi (Berrak Makarna-Un) Türkiye 2013 yılı ihracatında 60.000 ihracatçı firma arasından gerekli performansı gösteren ilk 1000 firma içine girerek, ihracat hakkında bir ana kaynak üretmektedir.


 


Aynı zamanda Türkiye 2013 yılı ihracatında ilk 1000 firma her türlü yurtiçi ve yurt dışı yazışma ve görüşmelerinde, web sitelerinde ve tüm pazarlama iletişim süreçlerinde TİM İhracat İlk 1000 logosunu kullanabilmektedir.


 


TİM İhracat İlk 1000 logosunu kullanma hakkına Makarna, Un, İrmik sektörü ihracat işletmemiz Unmak Gıda Tar. Hayv. Ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama İthalat İhracat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi (Berrak Makarna – Un) sahip kılınmıştır.


 


Haber sitemiz olarak; Türkiye 2013 yılı ihracatında 60.000 ihracatçı firma arasından ilk 1000 firma içine girerek gösterdiği performans nedeniyle Berrak Makarna-Un Yönetici ve yetkililerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Berrak Makarna İlk 1000’de..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder