7 Mayıs 2014 Çarşamba

Çankırı’da Güvenli, Hijyenik Döner’in Noktası “Park 18 Döner”

“Park 18 Döner” mekanına giden vatandaşlar çok lezzetli yemek yenebilecek en uygun mekanlardan birisinin  “Park 18 Döner” olduğunu söyledi.


 


Sabah kahvaltısı, öğle ye ve akşam yemeklerinde aksamadan yapılan servislerden memnun kaldıklarını vurgulayan ve damak tadını düşünen müşteriler “harika bir mekan, mis gibi yaprak döner, lezzetli tavuk döner harika tat ile başarılı bir mekan” diyen vatandaşlar ağzının tadını bilenler, dönerin farkını yaşamak isteyenler “Park 18 Döner’e” gidip muhakkak lezzet ve tat’ı denesinler deriz dediler.


 


“Park 18 Döner” Ortamı hayli geniş ve güzel, güler yüzlü hizmeti, temizliği ve profesyonel elemanları ile sizleri bekliyor.


 


“Park 18 Döner” Siz değerli müşterilerinin katkılarıyla gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bu katkıya destekte bulunan tüm müşterilerine teşekkür eden “Park 18 Döner” sahipleri ve çalışanları ev ve iş yerlerine paket, pilav üstü yaprak ve tavuk döner, biftek, ızgara köfte ve döner dürüm, ekmek arası servisleri ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz, tüm esnaf arkadaşlarımıza da hayırlı işler bol kazançlar dileriz dediler.


 


Döneri seven en iyisini ben bilirim diyenlere birde burada yesin deriz. Umarız başlangıçta tüm vatandaşlarımıza verdikleri güzel lezzeti devamlı kılacak bir mekân olma unvanını ellerinden bırakmazlar. Çankırı için tüm çeşitleri ile yemek ve dönerin lezzetli adresidir “Park 18 Döner”.


 


Cadde manzarası konusunda Çankırı’nın iyilerinden. Yolunuz düşerse çekinmeden gelin.


 


Dönerci Mustafa İpek Usta!


 


Gece gündüz demeden çalışan Mustafa usta müşterilerine hep daha iyisini verme arzusu ile kaliteden ödün vermeden uzun yıllardır dönercilik işini yaptığını söyledi. “Mustafa İpek usta inancın, azmin ve kararlılığın insanı hangi boyutlara götürebileceğinin en güzel örneğini verdiğimi söyleyebilirim, halkımızın hizmetindeyim” dedi.


 


Dönerin en iddialı adresi “Park 18 Döner” mutlaka denemeniz gerekenlerden.


 


Adres: Cumhuriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokak No: 18 / E Çankırı


 


Paket Servis: 0 376 213 30 20 (Çankırı Valiliği Hükümet Konağı Karşısı)


 



 



 



 



 



 



 




Çankırı’da Güvenli, Hijyenik Döner’in Noktası “Park 18 Döner”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder