7 Haziran 2014 Cumartesi

Mehmetçik Ortaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde De Şampiyon

Çankırı Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Çocuk oyunları Şenliği Sona erdi


 


Vali Yardımcısı Yakup Tat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Dereli, Beden Eğitimi öğretmeni Abdullah Aslan, Öğretmenler Sinan Eken ve Mustafa Akan’dan oluşan Geleneksel Oyun Kurulu tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği 29 Mayıs’ta yapılan kapanış töreniyle sona erdi.


 


Dereceye giren takımlarımızın kupaları, Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Gürhan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halim Hıcıplı, Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Dereli ve Okul Müdürleri tarafından verildi.


 


Yağ Satarım Bal Satarım Oyunu Dereceye Giren Takımlar


1-Güneş İlkokulu


2-Dr.Refik Saydam İlkokulu


3-İlker Tuncay İlkokulu


4-Karatekin İlkokulu


 


Mendil Kapmaca Oyunu Dereceye Giren Takımlar


1-Mehmetçik Ortaokulu


2-Karatekin Ortaokulu


3-İsmet İnönü Ortaokulu


4-Şehit Yahya Ortaokulu


 


Mehmetçik Ortaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde De Şampiyon


Geleneksel Oyun Kurulu tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği 29 Mayıs’ta yapılan kapanış töreniyle sona erdi. Tüm okulların katıldığı yarışmada dereceye giren takımların kupaları, Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Gürhan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halim Hıcıplı, Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Dereli ve Okul Müdürleri tarafından verildi.


 


Büyük ve zevkli bir mücadeleye sahne olan Mendil Kapmaca oyununda Mehmetçik Ortaokulu ile Karatekin Ortaokulu finale kaldı. Mücadeleyi kazanan Mehmetçik Ortaokulu bu yıl dördüncü kupayı da alarak başarılarını devam ettirdi.


 


Okul Müdürü Ahmet Yolcu yaptığı açıklamada okulumuz geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sosyal kültürel ve sportif alanlarda faaliyetlerin başarıyla devam ettirildiğini belirterek ilk defa yapılan Çocuk Oyunları Şenliğinde derece yapmalarından dolayı oyuncularına ve Beden Eğitimi öğretmenleri Hüseyin Öztekin ve Berrin Öztekin’e teşekkür etti.


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 




Mehmetçik Ortaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde De Şampiyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder