3 Haziran 2014 Salı

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç Özür Diledi

Kamu İmkânlarını Ölçüsüzce Kullanmak


 


Seçim Asfaltı Bile Yeterli Gelmedi Adalet Ve Kalkınma Partisine.


 


AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Şabanözü ilçesinde dün yapılan seçimlerde MHP’li adayın kazanmasının ardından sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yazdığı yorum nedeniyle özür diledi.


 


Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yazdıklarının bazı basın yayın kuruluşları tarafından haberleştirildiğini belirtti. Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç’ın Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook adresinde yaptığı yorumun sosyal medyaya yansıması üzerine yaptığı açıklama şöyle:


 


“1 Haziran 2014 tarihinde yenilenen Şabanözü seçimleri sonrasında Facebook adresimden yapmış olduğum ve sosyal medya aracılığı ile hızla yayılan ve gündem olan yorum hiçbir şekilde Ak Parti’nin kurumsal görüşü olmayıp tamamen seçimi kaybetme psikolojisi içerisindeki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı ile Gençlik Kollarının görüşü değildir. Facebook sayfamda ikili fotoğrafımız paylaşılan Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’le konunun yakından uzaktan ilgisi yoktur. Seçimi kaybetme psikolojisi içerisinde yapmış olduğum ve haddimi aştığım bu yorum nedeniyle parti teşkilatımdan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından, Belediye Başkanım İrfan Dinç’ten ve Şabanözü İlçe halkından özür diliyorum.


 


Seçimler demokrasimizin bir gereği olup kazanmak da var kaybetmek de var. Kazanan Belediye Başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. “


 


AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Facebook adresinde, “Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şabanözü ilçesine yapılan asfalt çalışması an itibariyle durdurulmuştur. Asfalt makineleri ve işçileri Ankara’ya dönüş yapacaklar. Bunu Şabanözü haketti. Bir 5 yıl artık hizmete susarsınız, pişmanlık fayda etmez Şabanözü” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.


 


Adama bak ya bildiğin toplumu tehdit ediyor sen kimsin be adam. Seni oraya getirenler indirmesini biliyor ki yerini haketmemişsin indirmişler. Şimdi atıp tutmaya gerek yok. Kazananı tebrik edeceksin yoluna bakacaksın.. Sanki kendi yapıyor asfaltı, vs yardımları. Bizim verdiğimiz vergilerle oluyor bu yollar barajlar, maaşını bile biz vatandaşlar yani bu millet veriyoruz. Sen ne hizmetinden bahsediyorsun be kardeşim? Biz olmasak sen hiçsin boş boş konuşuyorlar ya Allah ıslah etsin.!!!!


 


Kimse kursa bakmasın Türkiye AK Parti Türkiye’si değil.


 


Bu Millet Bir Çuval Kömüre Oyunu Satmaz, Satmamalıda!


 


Makarna, kömür vs olayına gelince.


 


Mesele halka kömür dağıtarak seçim kazanmak değil, mesele bir yandan kömür dağıtıp sempati toplarken madalyonun diğer yanında şeytana pabucunu ters giydirecek yöntemlerle yıllardır sürdürülmekte olan dev dev dev hortum.


 


Eğer devletsen sen vatandaşın hizmetini yapmak zorundasın. Yok, efendim şu partiye oy verdi diye hizmeti de kesersen sen vatandaşına hizmet etmiş sayılmazsın. Milletin hizmet alması için illa sizin gibi düşünüp, illa sizin partiye mi oy atması lazım. Millet, siyasi düşüncesi ne olursa olsun hizmeti hak ediyor. O halde bir 5 yıl vergi vermeyelim olurmu?..


 


Kusura bakmayın siyaset çocuk oyuncağı değil. Bu millet sizlerede esir değil. Farklı düşünmeden herkes görevini yapacak.



AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç Özür Diledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder