4 Haziran 2014 Çarşamba

Dubalar Olmasaydı Kan Akacaktı

Kaza yaptı arabasını bırakıp ortadan kayboldu.


 


www.haberci18.com admini Çelik kaza mahallinden bildiriyor.


 


04 Haziran 2014 Çarşamba günü akşam saat 20:30 sıralarında Çankırı ili, Merkez Cumhuriyet Mahallesi Şehit Üsteğmen Erdem Öztürk Sokak (Eski adı ile Zincircioğlu Fabrika Sokak)ta meydana gelen trafik kazası aslında dubaların boş yere yapılmadığını kanıtlamış oldu.


 


Edinilen bilgilere göre S.E sevk ve idaresindeki 37 DT 259 plakalı Ford marka özel araç Cumhuriyet Mahallesi Şehit Üsteğmen Erdem Öztürk Sokak’ta seyir halindeki iken kontrolden çıkarak yaya kaldırımında bulunan dubalara ve sokak aydınlatma direğine çarparak durabildi.


 


37 DT 259 plakalı özel otomobille Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü istikametine seyir halinde olan S.E uygunsuz park yaptığını iddia ettiği 18 AS 458 plakalı Nissan marka pikap’ın kazaya sebebiyet verdiğini iddia etti.


 


Hatalı park yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybettiğini iddia eden sürücü S.E’nin kontrolden çıkarak yaya kaldırımına çıktığı, 8 adet duba ile 1 adet sokak aydınlatma direğine ve direğin dibinde bulunan çöp yığınlarına çarparak durabildiği söylendi. Daha sonra sürücü S.E’nin aracının başından ayrılarak ortadan kaybolduğu bilgileri de söylenenler arasında yerini aldı.


 


Eğer dubalar olmasa ve kaza gündüz saatlerinde olsa idi kaldırımda yürüyen vatandaşların aracın altında kalması kaçınılmaz olacaktı. Kazayı gören vatandaşlar ise, bu akşam şehir merkezinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında dubaların bu anlamda çok işe yaradığını belirterek, araçların yaya kaldırımına çıkmaması içinde bariyer görevi gördüğünü, Allah’tan kazanın olduğu anda yaya kaldırımında insanların bulunmamasının mucize olduğunu söylediler.


 


Kazada yaralanan olmazken, 37 DT 259 plakalı araçta ağır maddi hasar meydana geldi.


 


Söylenenlere göre S.E.’nin alkollü olduğu iddia edilirken, hakkında yasal işlem başlatılacağı aktarıldı.


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


 



Dubalar Olmasaydı Kan Akacaktı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder