4 Haziran 2014 Çarşamba

Bizim Çankırı Gazetesi’nin 31. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

4 Haziran 1984 Pazartesi günü Çankırı’da yayın hayatına başlayan BİZİM ÇANKIRI bugünkü sayısı ile 31. yaşına girdi.


 


30. yılını tamamlayan Bizim Çankırı Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü 4 Haziran 2014 Çarşamba günü pasta kesilerek kutlandı.


 


Acısıyla-tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, bugün öğle saatlerinde saat 13.00’de Gazete İdarehanesi ve Tesisleri­nin bulunduğu adreste yapılan sade törene Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, yerel ve Ulusal temsilcileri, biz internet medya sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 


Vali Yardımcıları İbrahim şahin ve Fatih Yılmaz “Yerel basının önemine değinerek, gazetelerin kamu görevi gördüğünü belirttiler. Yayın hayatına devam ederek bu görevi devam ettirmeniz, vatandaşın doğru bilgilendirilmesine katkıda bulunmanız zor ve meşakkatli mesleği sürdürmenizi memnuniyetle karşılamaktayız. İnşallah uzun yıllar yayın hayatınıza devam edersiniz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dediler.


 


Gazete Sahibi Ali Kör’ün oğlu Hakan Kör’e hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, tüm gazete çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir çalışma dönemi diledi.


 


Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Bizim Çankırı Gazetesi’nin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


 


Sayın Ali KÖR


 


Bizim Çankırı Gazetesi Sahibi


 


Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun haber alma ve bilgilendirilmesi konusunda önemli bir görevi üstlenmektedir.


 


30 yıldır yayın hayatına devam ederek bu görevi devam ettirmeniz, vatandaşın doğru bilgilendirilmesine katkıda bulunmanız zor ve meşakkatli bu mesleği sürdürmeniz tarafımdan memnuniyetle karşılanmıştır.


 


Mahalli basınımızın, basın ahlak kurallarına ve yürürlükte olan mevzuat hükümlerine uygun yayın yapma, kişisel sorun ve sıkıntılar dışında tüm toplumu ilgilendiren konularda objektif, ahlaklı, dürüst ve ilkeli yayınına devam edeceği inancındayım.


 


30 yıldır (Kuruluş Tarihi 4 Haziran 1984) yayın hayatına devam eden Bizim Çankırı Gazetesi’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha nice yıllar yayın hayatına devam etmesini bekliyor, size ve şahsınızda tüm Gazeteniz çalışanlarına sağlık ve başarılı bir çalışma hayatı diliyor, sevgilerimi sunuyorum.


 


Vahdettin ÖZCAN & Çankırı Valisi


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 




Bizim Çankırı Gazetesi’nin 31. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder