4 Haziran 2014 Çarşamba

Başkan Dinç, Yaşanabilir ve Örnek Bir Kent İnşa Edeceğiz Dedi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.


 


Belediye Başkanı İrfan Dinç, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda mahallelerin eksiklikleri ve yapılması gerekenler ele alınırken, yeni dönemde mahalleleri daha modern hale getirmek için çalışmaların başlatılacağı bildirildi.


 


Mahalle Muhtarlarının problemlerini ve isteklerini dinleyen Başkan Dinç, hep birlikte el ele vererek bütün sorunların çözümüne ilişkin adımlar atacaklarını ifade etti. Yerel yönetimlerin en büyük temsilcisi olduklarının altını çizen Dinç, “Modern ve daha renkli bir kent oluşturmak için hep birlikte üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Sizlerin bizlerden talepleriniz olacak. Bizler bu isteklerinizi yerine getirmek için gereken neyse ortaya koymaya hazırız. Amacımız, yaşanabilir ve örnek bir kent inşa etmek. Mahalle aralarında bulunan yolların düzenlenmesi ve tamiratlarının yapılması ile ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gereken yerlere asfalt dökülecek. Bazı yerlere de kilit parke döşenerek, temiz bir görüntü oluşturulacak. Ayrıca mahallelerimizdeki parkları düzenleyip, çocuklarımız için ve ailelerimiz için rahat nefes alma imkanı sağlayacağız.


 


Yerel yönetimler temsilcisi olarak, sizlerin istek ve problemlerinizi en iyi şekilde anlayacak ve çözümüne ilişkin strateji geliştirecek bir imkana sahibiz. Belediyemiz imkanlarınca sizler için ne gerekiyorsa el ele verip sorunları birlikte ortadan kaldıracağız. Sizlerin gayret ve destekleriyle de biz daha fazlasını yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum, birlikte şehrimizi yükseltmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


 


Mahalle Muhtarlarının taleplerini dinleyen Başkan Dinç, yapılması gerekenlerin en kısa zamanda tespit edilip çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüleceğini sözlerine ekledi. 


 



 



 


 


 


 



Başkan Dinç, Yaşanabilir ve Örnek Bir Kent İnşa Edeceğiz Dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder