1 Haziran 2014 Pazar

Gazeteci Mehmet Ateş Kızını Evlendirdi

Ateş Ve Yıldırım Ailelerinin Mutlu Günleri!


 


Çankırılı Gazeteci Mehmet Ateş’in kızı Pınar, Yasin Yıldırım ile dünya evine girdi.


 


Şehrimizde sevilip sayılan Çankırı Doğruyol Gazetesi çalışanı, muhabiri ayrıca Çankırı Çalışan Gazeteciler Dernek üyesi Mehmet Ateş’in kızı Pınar, yine ilimizin sevilen, sayılan ailelerinden Yıldırım ailesinin oğlu Yasin ile Çankırı Büyük Otel Bahçesinde yapılan Balo ile yuvalarını kurdular.


 


Genç çift Kına-şenlik, Bayrak dikimi, Gelin alma, Balo gibi etkinlikleri ile 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 19:00’da Çankırı’nın seçkin mekanlarından Büyük Otel’de kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla dünya evine girdiler.


 


Genç Çiftlerin Nikah Şahitliklerini Adalet Ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 2014 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan adayı olan Hakkı Yalçın ile Doğruyol Gazetesi Sahibi İrfan Hoşafcıoğlu Yaptılar.


 


Çiftin nikahı Çankırı’da kıyılırken İlimiz Valisi Vahdettin Özcan şehir dışında bulunması münasebetiyle düğüne katılamadı, göndermiş olduğu çelenk ise Büyük Otel Bahçesinde yerini aldı.


 


Esmehan-Mehmet Yıldırım çifti oğulları Yasin, Sündüs Mehmet Ateş çifti ise kızları Pınar için ellerinden geleni yaparak muhteşem bir düğün yaptılar.


 


Nikâh merasimine Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkan Vekili Av. Addulkadir Çelik, Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, STK temsilcileri, Siyasiler, Kamu kurum müdür ve personelleri, damat beyin görev yaptığı mesai arkadaşları, Ateş ve Yıldırım ailelerini yalnız bırakmayan basın mensupları ile internet medya sahibi bizler ve isimlerini ayrı ayrı zikredemediğimiz çok sayıda davetli konuklar katıldı.


 


Evlilik Cüzdanını Milletvekili Hüseyin Filiz Gelin Hanıma Verdi, Damada Altın Takdı.


 


Filiz “Ak Parti ve Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘3 Çocuk’ Slogan’ını genç çiftlere hatırlattı.


 


Adalet Ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz konuşmasına şöyle devam etti: Toplumun devamı için üç çocuk olmazsa olmaz. Bu yapılan çalışmalardan ortaya çıkmış bir bilimsel bir sonuçtur. Batıda aileler sadece kendilerini düşündükleri için çocuk yapmıyorlar. Ama bizim atalarımız toplumumuzu nasıl düşündüler ise bizlerde toplumu ayakta tutmak için aynı gayreti göstermeliyiz” diye konuştu.


 


Konuşmasının sonunda Ateş ve Yıldırım ailelerini kutlayan Filiz, genç çiftlere de mutluluklar diledi.


 


Dünya evine giren Pınar ve Yasin Yıldırım, “Bizim bu mutlu günümüzde aramızda olan ve olmayıp çiçek gönderenlere ve telgraflarıyla mutluluğumuzu paylaşanlara sonsuz teşekkür ederiz” dediler.


 


Gazeteci Mehmet Ateş kızları Pınar’ın bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayanlara şunları söylediler. 


 


“Bu akşam yaşadığımız onuru ve gururu anlatmamıza kelimeler yetmez. Herkes bunu bir gün mutlaka tadacaktır.  Bizi bu gece yalnız bırakmayan uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. İnsan gerçektende böyle günlerde sevenleriyle birlikte olmaktan başka bir şey düşünemiyor. İlk çocuğumuzu evlendirdik. Gelemeyip bizleri gönderdikleri çiçekleriyle ve telgraflarıyla onurlandıranlara da ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz. Allah herkese böyle güzel, günler göstersin.”


 


Damadın babası Mehmet ve annesi Esmehan Yıldırım’da mutlu günlerini şöyle dillendirdiler. “Bizim mürüvvetini gördüğümüz 2. çocuğumuz. İçeriden ve dışarıdan gelip sıcak bir ortamda evlatlarımızın mürüvvetini görmek ve her iki ailelerin konukseverliğiyle de pekişen mutluluğumuz kat be kat artarak düğünümüzü  yaptık. Gelen tüm konuklara bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.” Dediler.


 


Çankırı Büyük Otel çalışanları Ateş ve Yıldırım ailelerinin davetli konukları ile bizzat ilgilenip mükemmel ev sahipliği sergiledi. Nikah merasiminin ardından düğün aynı güzellikle geç saatlere kadar sürdü, çeşitli ikramlardan sonra hatıra fotograflarının çekilmesi ile düğün sona erdi.


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 




Gazeteci Mehmet Ateş Kızını Evlendirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder