21 Nisan 2014 Pazartesi

MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelikden Açık Teşekkür

Açık Teşekkür


30 Mart 2014 tarihli seçimlerde hemşerilerimizin teveccühüyle İl Özel İdaresinin karar organı olan Çankırı İl Genel Meclisi üyesi seçildikten sonra, Çankırı Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde muhtarlarımızın yoğun teveccühüyle Birlik Encümen üyesi seçildim. İl Özel İdaresinin ve Birliğin görev alanları kapsamında halkın müşterek ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet ve yatırımların icrasında ve takibinde azami gayret göstereceğimi belirmek isterim.


 


Şahsıma gösterilen güvenden dolayı oylarını benden yana kullanan hemşerilerime ve Merkez İlçeye bağlı 50 köyümüzün muhtarına içtenlikle teşekkür ediyorum.


 


Köylerimizin öncelikleri ve ihtiyaçları nispetinde hakkaniyet ölçüsünde hizmet etme gayret ve çabası içerisinde olacağımı belirtmek isterim.


 


Köye yönelik hizmetlerde bizlere desteklerini esirgemeyeceğine inandığım Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, İl genel meclisi Başkanı ve üye arkadaşlarıma, Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Özel İdare Genel Sekreterliğimize ve tüm muhtarlarımıza, ayrıca Partime ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.


 


Hidayet Çelik & MHP İl Genel Meclisi Üyesi=>Çankırı Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi


 




MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelikden Açık Teşekkür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder