21 Nisan 2014 Pazartesi

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı Önündeki Karayolunda Trafik Kazası 1 Yaralı

Çankırı’daki Yol Çalışmaları Trafik Kazalarını Beraberinde Getirmeye Başladı!…


20 Nisan 2014 Pazar günü saat 18:30 sıralarında, Çankırı İli Kastamonu Caddesi, Merkez Kırkevler Mahallesi İl Jandarma Komutanlığı karşısında bulunan bölünmüş devlet karayolunda meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 1 vatandaşımız yaralandı.


 


Çift Taraflı Trafik Kazası Korkuttu!


Edindiğimiz bilgi ve söylenenlere göre Kenbağ mevkii’nden Çankırı şehir merkezi istikametine gelmekte olan N.B. yönetimindeki 18 T 0111 plakalı hafif ticari araç normal yolunda seyir halinde iken, Çankırı Devlet Hastanesi ile Askerlik Şubesi ve İl Jandarma Komutanlığı arasında açılan servis yolundan ana yola çıkmak isteyen C.Y. sevk ve idaresindeki 18 DY 287 plakalı Peugeot marka servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı.


 


Kazanın meydana geldiği dakikalarda 112 Acil Ambulans sağlık çalışanları olay yerine intikal ederek 18 T 0111 plakalı hafif ticari araç sürücüsü N.B’yi yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisine intikal ettirdi.


 


Kaza yeri güvenlik güçlerimiz tarafından kontrol altında tutularak yol kısa bir süre kapatılarak gidiş ve gelişlere izin verilmedi.


 


Kaza yerinde yapılması gereken resmi işlemlerin ve araçların yol ortasından kaldırılmasının ardından yol araç trafiğine kontrollü bir şekilde tekrar açıldı.


 


18 T 0111 plakalı hafif ticari araç sürücüsü N.B’’nin sağlık durumu iyi olup, kaza ile ilgili soruşturmalar başlatıldı.


 


Araç Sürücülerinin Dikkatli Olması Gerekli!…


Çift şeritli devlet karayolunun Çankırı istikametinden Kenbağ mevkii istikameti olan karayolu bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile gidiş ve gelişli olmak üzere tek şeritten hizmet vermektedir. 


 


Kırkevler Mahallesi, İl Özel İdaresi Köylere Yönelik Hizmet Binası (Eski adı ile Köy Hizmetleri Kurumu) önünden başlayan ve Ali Baş’a ait Benzin İstasyonuna (Kesen Kuyuya) kadar olan tek şeritli bölünmüş yolda araç sürücülerinin dikkatli olmaları, aşırı hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.


 


Yukarıdaki kaza gibi üzücü durum yaşamak istiyorsak aman dikkatli olalım. Bizden hatırlatması.


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 




Çankırı İl Jandarma Komutanlığı Önündeki Karayolunda Trafik Kazası 1 Yaralı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder