21 Nisan 2014 Pazartesi

Ilgaz Yenidemirciler Köyü Mevkii’nde Yaralanmalı Trafik Kazası 1 Ölü 2 Yaralı

18 Nisan 2014 Cuma günü akşam saatlerinde Çankırı ili, Ilgaz İlçesi, Yenidemirciler Köyü mevkiinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi.


 


Edinilen bilgilere göre havaların yağışlı olması sebebi ile direksiyon hâkimiyetini kaybeden 1932 doğumlu Kadir K. yönetimindeki 18 AK 382 plakalı Beyaz renk Reno marka özel araç’ın yoldan çıkarak ağaca çarptığı aktarıldı.


 


Kazada 3 Vatandaşımız Yaralı!..


Olayın meydana gelmesi ile 112 Acil Ambulans Sağlık çalışanları ve Jandarma güvenlik güçlerimize haber verilmiştir. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 1939 doğumlu Ayten K. , 1960 doğumlu Emine K. ve 1998 doğumlu bayan Y.A Ilgaz 112 Acil ekiplerince Ilgaz Devlet Hastanesine nakledildiler.


 


Şoför Kadir K. sıkıştığı yerden Ilgaz Belediyesi İlk Müdahale Ekibi tarafından kurtarıldı. Kurşunlu’dan destek için gelen 112 Acil ekipleri de Kadir K’yi Ilgaz Devlet Hastanesine ulaştırdı.


 


Yaralılardan 1 Bayan Vatandaşımızın Durumu Ağır!..


Ayten K’nin durumunun ağır olduğu, vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu, Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildiği gelen bilgiler arasında idi.


 


Durumu Ağır Olan Ayten K. Çankırı Devlet Hastanesi Doktorlarımızım Tüm Müdahalelerine Rağmen Kurtarılamadı.


Edinilen bilgilere göre kazada ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine nakil edilen Ayten. K isimli vatandaşımız hayata döndürülmek istendi ise de tüm çabalara rağmen hakka yürüdü. Hastane morguna indirilen Ayten K’nin cansız bedeni Çankırı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yenidemirciler köyüne getirildi. Merhumenin cenazesi 19 Nisan 2014 Cumartesi günü köyünde öğle namazından sonra toprağa verilecektir.


 


Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.


 


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


 



 



 




Ilgaz Yenidemirciler Köyü Mevkii’nde Yaralanmalı Trafik Kazası 1 Ölü 2 Yaralı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder