21 Nisan 2014 Pazartesi

Doğal Çankırı Çerkeş Çaylı-Yörük Balı

Karagözoğlu Arıcılık


Doğal Çankırı Çerkeş Çaylı-Yörük Balı


 


Doğal çiçek balı nasıl, nerede üretilir. Tabiî ki bizim memleketimizde üretilir.


 


Arı kolanileri konakladığı ortam nasıl olmalıdır?


 


İlaçlı tarım yapılmamalıdır.


 


Kimyasal gübre ile tarım yapılmamalıdır.


 


Yollar asfalt olmamalıdır.


 


Beş kilometrelik çapında çember düşünürsek toprak, su, hava temiz olmalıdır.


 


Arıcı Hijyenin ne olduğunu bilmelidir.


 


Arıların beslenmesi:


 


Zehir olan mısır şurubu arıya verilmemelidir. Çünkü kansorejendir. Çok para kazanma uğruna halkın sağlığı tehlikeye atılmamalıdır.


 


Direncimizi artırmak, hücrelerimizi yenilemek, kaliteli yaşam için satın aldığınız balın nerede, nasıl üretildiğini sorgulamalısınız.


 


Arı ilaçları organik olmalıdır.


 


Arıya bal katı çıkınca besleme yapılmamalıdır.


 


Kullanılan malzemeler, takımlar siteril olmalı ve siteril yapılmalıdır.


 


Bir kolonide arı sayısı 90 bine çıkmadan bal katı çıkılmaz.


 


Hijyen, doğal, güvenli gıda bal üretimini bilinçli mühendis Taner Karagöz hobi olarak yapmaktadır. Dağlarına bahar geldi memleketimizin.


 


Doğal çiçek balı almak isteyenler Taner karagöz ‘e ulaşmalıdır.


Sağlıklı günler..


 


Mühendis Taner Karagöz=>Doğal Çankırı Çerkeş Çaylı-Yörük Balı Üreticisi


 



Doğal Çankırı Çerkeş Çaylı-Yörük Balı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder