4 Mart 2014 Salı

Çankırı M@vi Bilgisayar

Kalite = Fiyat + Performans + İhtiyaca cevap verebilme düsturu ile ihtiyaç sahibi ve teknoloji tutkunlarına ulaşan , onlar için en uygun çözümleri üreten Çankırı’da Bilgisayar, Bilişim ve Güvenlik Çözüm Ortaklığının lokomotifi M@Vİ 2006 yılında 6$ sermaye ile 14 metrekare kapalı alanda kurulmuştur. Bugün ise 70.000$ lık değeri, araçları, uzman personeli ve dünyanın her yerinden online izlene bilen çift katlı 120 metrekare kapalı alanı ile sektöründe ÇANKIRI’nın en büyüğüdür.

Temel ilkesi “HER AŞAMADA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” olan M@Vİ ihtiyaç sahibi ve teknoloji tutkunlarına Güçlü organizasyonu, teknolojik, lojistik altyapısı ve bilgisayar, bilişim ve güvenlik donanımı konusundaki tecrübesiyle içinde bulunduğu sektörde, sektörün lokomotifi olmuştur.

İstikrarlı bir büyüme ivmesi yakalayan M@Vİ’nin , bu gün Çankırı’da hitap ettiği pazarının en güvenilir firması haline gelmesinin en büyük göstergesi kapalı alanlarının tamamının online izlenebilmesine izin vermesidir.


Teknoloji sektörün’ de Çankırı’da M@Vİ’yi

· 2 yıl fatura yada garanti belgesi olmaksızın sürdürülebilir garanti sistemi.

· Garantisi süren ürünlerden garanti süresince servis ücreti alınmasını engelleyen M@Vİ güvencesi

· Rekabetsizliğin getirdiği pervasızlıkla vahşileşen firma ve yetkililerine karşı rakip odaklı anlayışı ile Çankırı piyasasını dengeleyen fiyat politikası

· Müşterilerini; çözüm ortağı ya da müşteri temsilcisi gibi gören müşteri odaklı anlayış

ı· Satılmış ürünlerini Stant gibi gören ürün odaklı anlayışı

· Sektöründeki yenilikleri sürekli takip eden ve hizmet içi eğitim olan genç ve dinamik kadrosu

· Her biri kendi alanında Üniversite Eğitimi almış uzman personeli

· Kalite = Fiyat + Performans + İhtiyaca cevap verebilme mantığı ile ihtiyaç sahibi ve teknoloji tutkunlarına onlar için en uygun çözümleri üretebilmesi lokomotif yapan unsurlardır. Güveninizin eseri olduğumuzun bilinci ile bize güvenen herkese sonsuz teşekkürler.



Çankırı M@vi Bilgisayar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder